Trenutno nemamo artikle na stanju.

Svečane haljine za svadbe 2020

Zaista moramo priznati da danas nije ni malo lako pronaći prave haljine za svadbe. A još teže je naći onu koja će Vam savršeno odgovarati i uklopiti se sa cipelama i nakitom koje ste već planirali da nosite!

Zato bilo da ste se odlučili za haljine za svadbu do kolena ili ipak za duge, elegantne haljine za svadbu, mi ćemo pomoći da Vaš izbor bude što lakši. Naše haljine za vencanje će učiniti da se osećate ugodno, lepo i ulepšaće Vam taj svečani dan, bilo da na venčanje dolazite kao majka, sestra, tetka, kuma ili prijateljica.

Pogledajte i izaberite neku od naših ekskluzivnih haljina po Vašem izboru. U toku je velika akcija i popust na sve modele iz nove kolekcije proleće/leto 2020. koja će trajati do kraja jula.

Popust na sve artikle iz nove kolekcije do 40%! Ukoliko je potrbno da zamenite veličinu haljine, bilo za veći ili manji broj, to možete učiniti tako što ćete nam se javiti putem email-a ili telefonom u roku od 15 dana od prijema robe. Rado ćemo Vam izaći u susret i zameniti artikal za željenu veličinu koju trebate. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X