Haljine za plažu sa stilom

Letnje, pamučne haljine za plažu uvek skreću poglede. Zato su se naši dizajneri potrudili da kombinovanjem više različitih stilova i krojeva daju posebnu notu Vašem stajlingu. Tako ćete sa haljinama iz naše nove kolekcije proleće/leto 2020 i na plaži izgledati moderno i u trendu.

Popularni kaftani tj. haljine namenjene za nošenje na plaži ili uz kupaći kostim su vrlo korisni kada poželite da pravo sa plaže skoknete do kafića ili restorana, a nemate vremena da odete do sobe da se presvučete.

Naše pamučne haljine za plažu ulepšaće vam letovanje. Od mini do maxi modela, raskošnih ili svedenih dekoracija, haljine iz naše kolekcije obogatiće Vaš stil i učiniće Vas kraljicom plaže.

U toku je velika letnja akcija i popust na sve modele iz nove kolekcije proleće/leto 2020. Akcija će trajati do kraja jula. Popust na sve artikle iz nove kolekcije do 40%!

Ukoliko je potrbno da zamenite veličinu haljine, bilo za veći ili manji broj, to možete učiniti tako što ćete nam se javiti putem email-a ili telefonom u roku od 15 dana od prijema robe. Rado ćemo Vam izaći u susret i zameniti artikal za željenu veličinu koju trebate. Zato ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X