Sajt je oglašen za prodaju. Ukoliko ste zainteresovani sve detalje i informacije možete dobiti na +381 66 50 95 127

Svecane haljine Beograd

Na našem sajtu možete pronaći svecane haljine za svecane prilike! Za svadbe, proslave, rodjendane, izlaske... Bilo da tražite elegantne haljine, večernje haljine, svečane duge haljine ili ipak svecane haljine kratke - izbor je Vaš! U našoj bogatoj kolekciji sigurno se negde krije i prava haljina za Vas.

Naše elegantne haljine su modernog kroja i šivene da odgovaraju svakom obliku tela, bile haljine svecane ili ne. Kada su u pitanju svečane haljine prodaja preko interneta je vrlo brza i jednostavna.

Dovoljno je da odaberete haljinu i odgovarajuću veličinu i popunite podatke za dostavu. I to je sve! Bilo da je u pitanju Beograd, Novi Sad ili bilo koje drugo mesto u Srbiji, proizvod stiže na Vašu adresu.

Naše haljine za svecane prilike šivene su od najrazličitijih vrsta materijala i rađene za ljubiteljke različitih vrsta krojeva. Od koktel haljine, svilenih i satenskih haljina, preko čipkanih i elegantnih haljinica sve do seksi i smelijih varijanti. Dakle za svačiji ukus po nešto! Elegantne haljine 2020.

Pogledajte i izaberite neku od naših ekskluzivnih haljina po Vašem izboru. U toku je velika akcija i popust na sve modele iz nove kolekcije proleće/leto 2020. koja će trajati do kraja jula. Popust na sve artikle iz nove kolekcije do 40%!

Ukoliko je potrbno da zamenite veličinu haljine, bilo za veći ili manji broj, to možete učiniti tako što ćete nam se javiti putem email-a ili telefonom u roku od 15 dana od prijema robe. Rado ćemo Vam izaći u susret i zameniti artikal za željenu veličinu koju trebate. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Showing 1–12 of 13 results

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X