Trenutno nemamo artikle na stanju.

Lepršave duge haljine za svaki dan i svečane duge haljine

Ukoliko tražite svečane duge haljine za Vaš besprekoran izgled od glave do pete izaberite neku od ekskluzivnih maxi haljina dužine poda iz našeg kataloga.

Ukoliko ipak tražite nešto jednostavnije onda se opredelite za lepršave duge haljine za svaki dan. Naše letnje duge haljine za svaki dan su udobne jednostavne i prijatne. Izaberite, od letnjih maxi haljina pa sve do onih glamuroznih haljina od satena, sa šlicem ili sa dugim rukavima. Kolekcija proleće/leto 2020.

Ništa nije elegantnije od dugih haljina. One su najbolji način da izgledate otmeno i šik. Od dugih haljina sa dugim rukavima za hladne vibracije do večernjih haljina bez kaiševa. Ako želite da se poigrate sa svojim izgledom obavezno pogledajte svečane maxi haljine sa golim ledjima, ili neku od maxi haljina sa kratkim ili dugim rukavima. Za koji god stil da se odlučite, sigurni smo da ćete u našem katalogu pronaći idealnu dugu haljinu za Vas.

Pogledajte i izaberite neku od naših ekskluzivnih haljina po Vašem izboru. U toku je velika akcija i popust na sve modele iz nove kolekcije proleće/leto 2020. koja će trajati do kraja jula. Popust na sve artikle iz nove kolekcije do 40%!

Ukoliko je potrbno da zamenite veličinu haljine, bilo za veći ili manji broj, to možete učiniti tako što ćete nam se javiti putem email-a ili telefonom u roku od 15 dana od prijema robe. Rado ćemo Vam izaći u susret i zameniti artikal za željenu veličinu koju trebate. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X