Sajt je oglašen za prodaju. Ukoliko ste zainteresovani sve detalje i informacije možete dobiti na +381 66 50 95 127

Duge haljine

Ukoliko tražite svecane duge haljine za Vaš besprekoran izgled od glave do pete izaberite neku od ekskluzivnih dugih haljina iz našeg kataloga.

Izaberite između casual maxi haljina i glam haljina dužine poda. Duge haljine za svaki dan, pa sve do glamuroznih dugih haljina od satena, sa šlicem ili sa dugim rukavima. Kolekcija proleće/leto 2020.

Ništa nije elegantnije od maxi haljine. To je najbolji način da izgledate otmeno i šik. Od maxi haljina dugih rukava za hladne vibracije do večernjih haljina bez kaiševa.

Ako želite da se poigrate sa svojim izgledom, pogledajte svecane duge haljine sa jednim ramenom, maxi haljine sa kratkim ili dugim rukavima. Za koji god stil da se odlučite, sigurni smo da ćete u našem katalogu pronaći idealnu dugu haljinu za Vas.

Pogledajte i izaberite neku od naših ekskluzivnih haljina po Vašem izboru. U toku je velika akcija i popust na sve modele iz nove kolekcije proleće/leto 2020. koja će trajati do kraja jula. Popust na sve artikle iz nove kolekcije do 40%!

Ukoliko je potrbno da zamenite veličinu haljine, bilo za veći ili manji broj, to možete učiniti tako što ćete nam se javiti putem email-a ili telefonom u roku od 15 dana od prijema robe. Rado ćemo Vam izaći u susret i zameniti artikal za željenu veličinu koju trebate. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Showing all 8 results

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X